Menu
481

Kunstveiling

Beste belangstellenden en vrienden van Pablo Neruda,

 

Zondag 25 februari is er weer een koorrepetitie met aansluitend een hapje en een drankje. Dit jaar maak ik voor het eerst deel uit van het koor en ik moet bekennen dat ik het fijn vind een van jullie te zijn en … het project spreekt me zeer aan! Dit jaar ben ik gevraagd om me met Leo Divendal o.a. met de vormgeving bezig te houden, een eer.

Inmiddels zijn al vele gesprekken gevoerd en hebben diverse bijeenkomsten reeds plaatsgevonden. We enthousiasmeren elkaar enorm, hebben er allemaal zin in om er een mooi totaal jubileumproject van te maken. En al gaande komt van het een het ander!

En... hier volgt dan het ‘ander’:

Bij diverse gedichten van Emily heb ik een mooi kunstwerkje in gemengde technieken gemaakt en ingelijst. Deze kunstwerkjes wil ik graag ter beschikking stellen voor een veiling-verkoop.

 

Op de werken kan je bieden, startend met een bod van minimaal € 75,00

Het doel van de verkoop bij opbod van deze kunstwerken is het mede mogelijk maken van een prachtig boekje t.g.v. dit jubileumproject. Het fraaie boekje wordt prachtig gedrukt en voorzien van fraai fotomateriaal van Leo Divendal en afdrukken van mijn eigen werk. Het boek bevat bovendien alle teksten en vertalingen van de gedichten en interviews met Elly de Waard en Cees Thissen.

 

Tenslotte

Ik doe deze sponsoractie graag belangeloos: Emily, op liefde en dood is een prachtig project, waar ik met liefde mijn werk aan verbind.?Ik hoop dat jullie belangstelling voor dit initiatief gewekt is en verheug me op een mooie en succesvolle verkoop.

 

Jacinta Schepers

 

Kaartverkoop

Kaartverkoop

Bestel hier uw kaartjes online!

Volg ons

Om niks te missen

Nieuwsbrief

aanmelden

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.

My Wars Are Laid Away In Books
My wars are laid away in books copy.JPG
I Can Not Live With Them
I cannot live with them copy.JPG
And With That Body...
And with what body....JPG
Wild Nights
Wild nights.jpg
Heart, ...
Heart, ....jpg
I heard a fly buzz
I heard a fly buzz copy.JPG
Title Divine
Title Divine copy.JPG

Stichting Muziekprojecten Pablo Neruda

Secretariaat
Berkenhof 14
2105 MH Heemstede

© 2019
info@neruda.nl